![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 3 Answers
3 Reply
واسه من هم اینطوری میشد تو ساعت هایی که ترافیک کمتره وارد بشید مثلا صبح زود
2021-09-15 00:59:00
من یادمه همین مشکل رو داشتم آدرس ایمیلم رو عوض کردم درست شد شما هم یه تست کنین فکر کنم برای من با جیمیل بهتر جواب داد
2021-09-15 01:07:00
ظاهرا برای جیمیل با تاخیر میاد. یه ایمیل یاهو بسازید و با اون امتحان کنید.
2021-09-15 03:11:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#انگشت نگاری
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
، ما اسفند ۹۸ برا ویزا اقدام کردیم و وقت انگشت نگاری گرفتیم ولی خوب به دلیل بسته شدن Vac ها نشد بریم، و چون همسرم پرستار هستن با شروع کرونا ترجیح دادن تو این ایام تو ایران باشن و در بیمارستان به صورت داوطلب مجددا مشغول به کار شدن و راضی به مهاجرت نشدن الان میخوایم دوباره برا ویزا و وقت انگشت نگاری اقدام کنیم، سوالی که داشتم این بود که: ۱- آیا باید یه اکانت جدید درست کنیم و با اون اقدام کنیم یا همون اکانت قبلی باید آپدیت بشه ۲- اگر با اکانت جدید باید ثبت کنیم به نظرتون تو استادی پلن باید بگیم قب
2021-08-30 09:35:00 #Canada [مشغول به کار] ویزا
شبتون بخیر من میخوام نوبت انگشت نگاری بگیرم اکانتم رو اکتیو کردم اما نمیتونم وارد بشم ارور میده که بزن روی لینک و وقتی میزنم میره توی این صفحه که از کجا دارم اپلای میکنم و به کجا میخوام برم من ایران رو میزنم اما توی قسمتی که به کجا میخوام برم گزینه کانادا رو نداره!! میشه راهنماییم کنید؟
2021-08-30 14:33:00 #Canada [انگشت نگاری] ویزا
من سو پیشینه گرفتم و ۱ ماه اعتبار داره باید انگشت نگاری هم تو همین ۱ ماه برم یا سابمیت ویزا تو این ۱ماه باشه کافیه؟؟؟چون ممکنه انگشت نگری یکم دیرتر شه
2021-09-02 00:36:00 #Canada [انگشت نگاری] ویزا
من الان ۵۷۵ دلار کانادا برای سابمیت ویزای تحصیلی خودم و کاری همسرم دادم، موقع انگشت نگاری هم باید هزینه پرداخت کنم؟
2021-09-02 02:40:00 #Canada [برای سابمیت ویزا] ویزا
واقعا فرقی داره انگشت نگاری رو ترکیه انجام بدیم یا ارمنستان؟ چون یی که پاس شدن تعداد زیادیشون ترکیه رفته بودن.احتمال داره ترکیه انجام بدیم فرایندمون سریع تر بشه؟
2021-09-02 03:07:00 #Canada [انگشت نگاری] ویزا
کسی واسه انگشت نگاری رفته دبی؟ هزینه ها چطوره؟ قرنطینه داره؟
2021-09-02 15:58:00 #Canada [انگشت نگاری] ویزا
کسی اطلاعی داره که برای انگشت نگاری ارمنستانم میشه رفت؟
2021-09-04 12:20:00 #Canada [انگشت نگاری] ویزا
شبتون بخیر من ۴ ماه پیش انگشت نگاری را برای برنامه PSW انجام دادم و با توجه به اینکه کادر درمان هستم و جز مشاغل essential محسوب میشم هنوز هیچ خبری از پروندم نیست هرچقدر ایمیل میزنم میگن بخاطر پاندمی باید صبر کنی کسی تجربه خاصی نداره که بتونه کمکم کنه
2021-09-04 16:25:00 #Canada [انگشت نگاری] ویزا
آیا فرزند سه سالمون را نیاز هست برای انگشت نگاری ببریم ترکیه؟ یا می تونیم دو نفری بریم و اون را نبریم؟
2021-09-06 07:33:00 #Canada [انگشت نگاری] ویزا
من بابت ویزای کاری کانادا اقدام کردم انگشت نگاری هم سفارت اربیل عراق رفتم تقریبا ۸ ماه قبل ولی user paswordesho اون کسی که برام اقدام کرده بهم نداده میخواستم بدونم جواب انگشت نگاریم مثبت شده یا منفی؟کسی هت بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
2021-09-07 04:26:00 #Canada [انگشت نگاری] ویزا
با عرض خدمت علی اقا و من و همسرم بعد از پاس ریکویست پاسپورتامونو فرستادیم سفارت الان اپلیکیشن خانومم اپرو شده ولی ویزای خودم خبری نیست ایا ممکنه مشکلی پیش اومده باشه؟ چون تا الان همیشه دو تا ایمیل و بطور همزمان پروسه ها طی شدن دو هفته ای هست که فرستادم تاریخ انتقضای پاسپورتهامون مثل همه.
2021-09-18 07:58:00 #Canada
من هم روزهایی در پونا بود به رسم همشهری بودن بفرمایید من که دارم واسه استادی پرمیت اقدام میکنم با همسر و فرزند ۸ سالم این فرم ۵۶۴۶ از کجا اومده؟ کدوم سوال رو اشتباه زدم
2021-08-29 17:31:00 #Canada
، ما اسفند ۹۸ برا ویزا اقدام کردیم و وقت انگشت نگاری گرفتیم ولی خوب به دلیل بسته شدن Vac ها نشد بریم، و چون همسرم پرستار هستن با شروع کرونا ترجیح دادن تو این ایام تو ایران باشن و در بیمارستان به صورت داوطلب مجددا مشغول به کار شدن و راضی به مهاجرت نشدن الان میخوایم دوباره برا ویزا و وقت انگشت نگاری اقدام کنیم، سوالی که داشتم این بود که: ۱- آیا باید یه اکانت جدید درست کنیم و با اون اقدام کنیم یا همون اکانت قبلی باید آپدیت بشه ۲- اگر با اکانت جدید باید ثبت کنیم به نظرتون تو استادی پلن باید بگیم قب
2021-08-30 09:35:00 #Canada